Kvalitetsrigt VVS-arbejde siden 1991

Vi har mange års erfaring inden for vand og varme. For os er ingen opgave for lille eller for stor, og vi kører rundt til blandt andet Allerød, Birkerød og Hillerød.

Siden vores firma blev stiftet i 1991 har vi gennem årene løst et væld af opgaver i et ethvert omfang for både private kunder, virksomheder og forskellige boligforeninger i blandt andet Hillerød og lokalområdet.

Vi udfører alle slags opgaver

Hos COMO Varmeteknik siger vi aldrig nej til en opgave og udfører derfor alt inden for faget, hvad enten det er nye tagrender, installering af fjernvarme, gulvvarme i badeværelset, lave afløb til en ny køkkenvask eller rykke akut ud, hvis toilettet giver problemer.​

Kontakt os i dag for mere information

Du kan læse mere om vores forskellige arbejdsområder her på hjemmesiden eller kontakte os på telefon 48 17 09 16 og e-mail como@adslhome.dk hvis du har spørgsmål til en konkret opgave.

Vi er det lokale VVS-firma i Allerød, men kører ud på opgaver i hele Nordsjælland.​

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook

Kontakt os​

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Håndværksmæssig kvalitet og faglig stolthed

Vi har mange års erfaring inden for vand og varme. For os er ingen opgave for lille eller for stor, og vi kører rundt til blandt andet Allerød, Birkerød og Hillerød. Bliv kontaktet i dag af COMO Varmeteknik, og få et godt tilbud på VVS-arbejde.

Kontaktoplysninger​

​Como Varmeteknik 

Skovmosen 15 
​3450 Allerød

Tlf.: 48 17 09 16
E-mail: como@adslhome.dk
CVR: 15250909

Landsdækkende garanti

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejde.

Læs mere om garantiordningen