Nyt gasfyr eller oliefyr på Nordsjælland

Hos COMO Varmeteknik installerer vi nyt gasfyr og oliefyr til private og erhvervskunder i blandt andet Allerød, Hillerød, Birkerød og omegn. 

Vi kører på hele Sjælland, men har mange af vores faste kunder i lokalområdet på Nordsjælland. Vi er eksperter i at installere forskellige varmeinstallationer, som eksempelvis: 

  • gasfyr eller oliefyr

Vi kan også tilbyde alt inden for autoris​eret VVS-arbejde og har desuden professionelle blikkenslagere, der kan udføre blikarbejde i zink, kobber og blik.

Skift oliefyret ud med gaskedler og spar penge

Installation af en gaskedel er en god investering i dit hus. Med den nyeste teknologi og viden på markedet bliver gas med tiden bedre og mere økonomisk i drift i forhold til et oliefyr. Derfor kan der være penge at spare på varmeregningen, hvis du skifter dit gamle oliefyr ud til et nyt gasfyr. 

Har du i forvejen en gaskedel af ældre dato, kan det også hurtigt vise sig at være en god investering at skifte den ud med et nyt gasfyr – både for miljøet og for din økonomis skyld.

Få en gennemgang af dit varmesystem

Det er ikke kun på økonomien, en gaskedel viser sine fordele. En nyt gasfyr er mere brugervenligt, da fyret ikke sviner, og der ikke skal bruges tid på at bestille olie.

Med vores mange års erfaring i branchen og ekspertise på området tilbyder vi også en grundig gennemgang af dit varmesystem og din varmeøkonomi, og vi giver et bud på, hvad der bedst kan betale sig for dig.

Hvad koster et nyt gasfyr?

Vores priser på et nyt fyr afhænger blandt andet af, hvor stort et fyr du har behov for. Er du interesseret i at høre mere, eller kunne du tænke dig en konkret pris på et nyt fyr, skal du bare kontakte os. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan enten kontakte os på telefon 48 17 09 16 eller skrive til e-mail como@adslhome.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden - så vender vi retur snarest muligt.

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook

Kontakt os​

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Håndværksmæssig kvalitet og faglig stolthed

Vi har mange års erfaring inden for vand og varme. For os er ingen opgave for lille eller for stor, og vi kører rundt til blandt andet Allerød, Birkerød og Hillerød. Bliv kontaktet i dag af COMO Varmeteknik, og få et godt tilbud på VVS-arbejde.

Kontaktoplysninger​

​Como Varmeteknik 

Skovmosen 15 
​3450 Allerød

Tlf.: 48 17 09 16
E-mail: como@adslhome.dk
CVR: 15250909

Landsdækkende garanti

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejde.

Læs mere om garantiordningen