Montering af pillefyr​ med professionel levering

Ønsker du en billig og effektiv boligopvarmning, er et pillefyr det optimale valg af energikilde. Hos COMO Varmeteknik sørger vi for alt – lige fra levering til montering af pillefyret i Hillerød, Allerød, Birkerød og omegn.

Vi er certificeret forhandler og reparatør hos NBE som laver og sælger RTB og Scotte pillefyr. RTB - Ready To Burn er et træpillefyr med et enkelt og stilrent design, men samtidig har fokus på funktionalitet og frem for alt kvalitet. 

Ønsker du at vide mere om NBE og deres RTB - Klik her

COMO Varmeteknik har i mange år udført opgaver for både private og erhvervskunder. Vi har i årenes løb, blandt andet, udført mange opgaver for Skov- og Naturstyrelsen. 

Vi har desuden stor erfaring med montering af pillefyr med pillesilo og pilletank. Søger du derfor en professionel og kompetent VVS-virksomhed til at varetage din opgave, kan du trygt vælge os.​

Skal du have pillefyr? - Få professionel rådgivning​

Er du i tvivl om, hvorvidt montering af pillefyr er den rette løsning for dig, står vi klar til at rådgive dig. Det kan ofte være en god investering, men inden valg af ny energikilde, er det vigtigt med en ordentlig vurdering af boligen. Boliger er forskellige, og der findes mange muligheder inden for valg af pillefyr. Vi tilbyder naturligvis rådgivning, så du altid får den optimale løsning.

Der er mange fordele ved at få monteret et pillefyr, og du kan blandt andet opnå store besparelser på varmeregningen. 

Desuden er pillefyret miljøvenligt, da det udelukkende anvender træpiller, som netop er et CO² neutralt biobrændsel. Med hensyn til rengøring og vedligeholdelse bliver det næppe nemmere. 

Vi hjælper desuden også med montering af andre varmeinstallationer:

Er du interesseret i at høre mere om pillefyr og priserne på disse, kan du kontakte os herunder. Vi kan desuden også tilbyde montering af stokerfyr i større landejendomme.​

Med professionel rådgivning fra COMO Varmeteknik er du sikret en optimal løsning, der dækker dine behov. 

Ring til os for levering og montering af pillefyr

Ønsker du information vedrørende levering eller montering af pillefyr - så kontakt COMO Varmeteknik i Allerød nær Birkerød og Hillerød allerede i dag. 

Ring til os på telefon 48 17 09 16 eller send en e-mail på como@adslhome.dk. Vi giver naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud med på vejen, hvis dette ønskes.​

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook

Kontakt os​

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Håndværksmæssig kvalitet og faglig stolthed

Vi har mange års erfaring inden for vand og varme. For os er ingen opgave for lille eller for stor, og vi kører rundt til blandt andet Allerød, Birkerød og Hillerød. Bliv kontaktet i dag af COMO Varmeteknik, og få et godt tilbud på VVS-arbejde.

Kontaktoplysninger​

​Como Varmeteknik 

Skovmosen 15 
​3450 Allerød

Tlf.: 48 17 09 16
E-mail: como@adslhome.dk
CVR: 15250909

Landsdækkende garanti

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejde.

Læs mere om garantiordningen