Gulvvarme installeres i hele huset

​​COMO Varmeteknik i Allerød nær Birkerød og Hillerød tilbyder også installation af gulvvarme. Alt efter hvilken opgave og løsning du er ude efter, installerer vi enkelt- eller flere zoners gulvvarme i køkkenet, på badeværelset, ja i hele huset. 

Vi har mange års erfaring i at klare opgaver inden for gulvvarmeinstallation og sætter en stor ære i, at klare vores arbejde professionelt og kvalitetsbevidst. På den måde føler du dig sikker og tryg ved, at vi udfører vores arbejde ordentligt.

Vi kan desuden tilbyde andre varmeinstallationer, såsom fjernvarme, gasfyr og pillefyr.

Lægning af gulvvarme til alle typer gulve

​Vi tilbyder forskellige gulvvarmesystemer alt efter, hvad der passer til netop den løsning du har valgt. Du kan både få el-gulvvarme og gulvvarme med vand, som er tilsluttet radiatoren. Vi står naturligvis til rådighed med vejledning og rådgivning, så du er helt sikker på, at den rigtige løsning bliver valgt. Fælles for både el-gulvvarme og vandvarmet gulvvarme er, at du har en termostat til styring af varmen.

Gulvvarme installation kan udføres under alle slags gulve, så vi er sikre på at vi har løsningen for dig, som drømmer om varme gulve, men ikke er helt sikker på, om det kan lade sig gøre. 

Har du trægulve og ønsker lægning af gulvvarme? Gulvvarme montering kan lade sig gøre, både på trægulv og beton. Der skal dog være isoleret godt, så ikke varmen fra dine gulvvarme-plader forsvinder nedad. Kontakt os og få en god gulvvarmeløsning til en konkurrencedygtig pris på Nordsjælland. Vi kan også hjælpe med et bredt udvalg af opgaver inden for VVS​-arbejde og blikarbejde.

​Få et uforpligtende tilbud i dag

​Skulle du være interesseret i at høre mere om gulvvarme installation hos os, så er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 48 17 09 16 eller sende os en e-email på como@adslhome.dk, og vi vil bestræbe os på at besvare den så hurtigt som muligt.

Hvad koster gulvvarme?

Prisen på gulvvarme kommer an på hvilket gulv vi skal lægge gulvvarme under, og hvor stort et areal du ønsker gulvvarme i. Der er også andre faktorer der spiller ind, men frygt ej, vi kommer altid med et uforpligtende tilbud på montering af gulvvarme - kontakt os og få din pris på gulvvarmemontering.

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook

Kontakt os​

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Håndværksmæssig kvalitet og faglig stolthed

Vi har mange års erfaring inden for vand og varme. For os er ingen opgave for lille eller for stor, og vi kører rundt til blandt andet Allerød, Birkerød og Hillerød. Bliv kontaktet i dag af COMO Varmeteknik, og få et godt tilbud på VVS-arbejde.

Kontaktoplysninger​

​Como Varmeteknik 

Skovmosen 15 
​3450 Allerød

Tlf.: 48 17 09 16
E-mail: como@adslhome.dk
CVR: 15250909

Landsdækkende garanti

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejde.

Læs mere om garantiordningen