Fjernvarme kan spare dig penge på varmeregningen

Kunne du tænke dig at spare penge på varmeregningen? 

Fjernvarme er billigere at varme en bolig op med, end olie, gas eller elvarme. 

Så vil du spare på varmeregningen eller er forpligtet til at koble dig på fjernvarmenettet, så kontakt os hos COMO Varme​teknik – vi klarer fjernvarmeinstallation for dig, i blandt andet Allerød, Birkerød og Hillerød, men også på resten af Sjælland.

Når rørene til fjernvarme er lagt ind i dit hus, sørger vi for at installere en mindre varmecentral, et fjernvarmeanlæg, i dit hjem med alle tilhørende rør og installationer.

Løbende service på fjernvarmeanlæg

Vi tilbyder også løbende service og reparation af dit fjernvarmeanlæg. Anlægget bør efterses en gang om året, og som autoriseret VVS-installatør kan vi kontrollere, at dit fjernvarmeanlæg kører, som det skal.

Filtrene på fjernvarmerørene skal renses, og anoden i varmvandsbeholderen skal kontrolleres eller udskiftes for at beskytte mod tæring.

Vi har stor erfaring med installation af fjernvarme og deler gerne ud af vores ekspertise, hvis du har spørgsmål eller mangler råd til vedligeholdelse og montering af fjernvarme i din bolig.

Hvad koster fjernvarme?

Fjernvarme er, som allerede nævnt, en billig varmekilde sammenlignet med både el, gas og olie. Den konkrete pris afhænger dog blandt andet af de fastsatte priser i dit lokalområde, samt dit opvarmningsbehov. Kontakt os for at høre mere om pris på montering af fjernvarmeanlægget. Du kan også høre mere om gasinstallationer.

Kontakt os for en professionel fjernvarmeinstallation

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information omkring priser, eller hvis du har brug for hjælp til at beregne din varmebesparelse. 

Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på din fjernvarmeinstallation.

Kontakt os på telefon 48 17 09 16 eller e-mail como@adslhome.dk. Du kan også gøre brug af kontaktformularen her på siden - så vender vi tilbage til dig vedrørende fjernvarme eller anden relevant henvendelse.

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook

Kontakt os​

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Håndværksmæssig kvalitet og faglig stolthed

Vi har mange års erfaring inden for vand og varme. For os er ingen opgave for lille eller for stor, og vi kører rundt til blandt andet Allerød, Birkerød og Hillerød. Bliv kontaktet i dag af COMO Varmeteknik, og få et godt tilbud på VVS-arbejde.

Kontaktoplysninger​

​Como Varmeteknik 

Skovmosen 15 
​3450 Allerød

Tlf.: 48 17 09 16
E-mail: como@adslhome.dk
CVR: 15250909

Landsdækkende garanti

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejde.

Læs mere om garantiordningen