Blikkenslager udfører professionelt blikarbejde

Skal du bruge en dygtig blikkenslager? Hos COMO Varmeteknik udfører vi alle former for blikarbejde i Allerød, Hillerød, Birkerød og omegn, samt på resten af Sjælland, og vi tager både store og små opgaver ind.

Vi tilbyder blandt andet følgende blikarbejde til konkurrencedygtige priser:

  • Nye tagrender
  • Zinkkanter
  • Skorstensinddækning
  • Beklædning af kviste
  • Facaderenovering
  • Og meget andet blikarbejde.

Derudover udfører vi også alle opgaver in​den for VVS-arbejde.

Blikarbejde i de kendte materialer med lang holdbarhed

Vores blikkenslager klarer opgaven hurtigt, effektivt og med et solidt håndværk.

Alt arbejde i blik, zink eller kobber er langtidsholdbart og vedligeholdelsesfrit. Vores dygtige blikkenslagere sørger for, at det endelige resultat bliver smukt udført, så det eneste, du skal tænke på, er at nyde det flotte resultat.

Få råd og vejledning af en kompetent blikkenslager

Zink og kobber er et materiale, der kommer i mange forskellige farver og nuancer. Med vores mange års erfaring og ekspertise inden for blikarbejde på Nordsjælland og i København, kan vi hjælpe og vejlede dig til det helt rigtige valg, så det harmonerer med resten af huset eller bygningen og med dine ønsker og behov.

Vores blikkenslager giver gerne en vurdering af, hvorvidt der skal repareres på det nuværende, eller om det skal skiftes ud med nyt. 

​Blikarbejde foregår ofte i forbindelse med tagarbejde, ved enten nybyggeri eller renovering. Er du i gang med et byggeri? Vi kan også hjælpe med mange forskellige typer varmeinstallationer og badeværelser, samt køkkener.

Inden for varme tilbyder vi følgende: 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på blikarbejde

Du er velkommen til at kontakte vores blikkenslager på telefon 48 17 09 16, hvis du ønsker en pris på din opgave, eller hvis du har spørgsmål til blikarbejde generelt. 

Du kan også sende os en e-mail til como@adslhome.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt tilbage. Du kan naturligvis også altid benytte kontaktformularen her på siden.

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook

Kontakt os​

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Håndværksmæssig kvalitet og faglig stolthed

Vi har mange års erfaring inden for vand og varme. For os er ingen opgave for lille eller for stor, og vi kører rundt til blandt andet Allerød, Birkerød og Hillerød. Bliv kontaktet i dag af COMO Varmeteknik, og få et godt tilbud på VVS-arbejde.

Kontaktoplysninger​

​Como Varmeteknik 

Skovmosen 15 
​3450 Allerød

Tlf.: 48 17 09 16
E-mail: como@adslhome.dk
CVR: 15250909

Landsdækkende garanti

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejde.

Læs mere om garantiordningen