Renovering af badeværelse, der matcher din økonomi

COMO Varmeteknik i Allerød, udfører alle slags VVS-opg​aver og renovering af badeværelse i og omkring Hillerød og Birkerød - både de store og de små opgaver. 

Med vores mange års erfaring og ekspertise kan vi give råd og vejledning til, hvordan opgaven bedst kan løses, så det passer ind i netop din stil. Vi giver også gerne gode råd til renovering af badeværelse på Nordsjælland.

Effektiv badeværelsesrenovering og reparationer

Vi arbejder hurtigt og effektivt og leverer altid en konkurrencedygtig pris, så din reparation eller renovering af badeværelse kommer til at matche din økonomi. Hvis cisternen på toilettet løber, hvis faldstammen har gennemtæringer af rust, hvis rørene til vasken er stoppet eller du skal have installering af gulvvarme i badeværelset, så kan vi løse opgaven for dig.​ Skal du have hjælp med andre varmeinstallationer, kan vi også hjælpe dig med både fjernvarmeinstallation og nyt gasfyr.

Kører ud til akutte opgaver​

Er opgaven akut, kommer vi så hurtigt vi kan, og skal der laves et større projekt med at lægge nye rør, flytte faldstamme og rør til vask og bruser eller lignende, så kommer vi ud og ser på opgaven før vi giver dig et tilbud på badeværelsesrenovering. 

Vi kan desuden også hjælpe med køkkenrenovering, ligesom vi også udfører blikarbejde.

Ønsker du renovering af badeværelse?​​

Kontakt os hellere end gerne på telefon 48 17 09 16 eller send os en e-mail på como@adslhome.dk, hvis du har spørgsmål, ønsker at høre nærmere eller har en badeværelsesopgave, der skal løses af en professionel nær Allerød, Birkerød og Hillerød.​

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook

Kontakt os​

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Håndværksmæssig kvalitet og faglig stolthed

Vi har mange års erfaring inden for vand og varme. For os er ingen opgave for lille eller for stor, og vi kører rundt til blandt andet Allerød, Birkerød og Hillerød. Bliv kontaktet i dag af COMO Varmeteknik, og få et godt tilbud på VVS-arbejde.

Kontaktoplysninger​

​Como Varmeteknik 

Skovmosen 15 
​3450 Allerød

Tlf.: 48 17 09 16
E-mail: como@adslhome.dk
CVR: 15250909

Landsdækkende garanti

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejde.

Læs mere om garantiordningen