Oliefyr og gaskedel

COMO Varmeteknik installerer din nye oliekedel eller gaskedel. Installation af en gaskedel er en god investering i dit hus. Med den nyeste teknologi og viden på markedet, bliver gas med tiden bedre og mere økonomisk i drift i forhold til et oliefyr. Derfor kan der være penge at spare på varmeregningen, hvis du skifter dit gamle oliefyr ud med gas. Har du i forvejen en gaskedel af ældre dato, kan det også hurtigt vise sig at være en god investering at skifte den ud med en ny – både for miljøet og for din økonomis skyld.​

Få en gennemgang af dit varmesystem​

Det er ikke kun på økonomien, en gaskedel har sine fordele. En gaskedel er mere brugervenlig, da den ikke sviner og der ikke skal bruges tid på at bestille olie.

Med vores mange års erfaring i branchen og ekspertise på området tilbyder vi også en grundig gennemgang af dit varmesystem og din varmeøkonomi, og giver et bud på, hvad der bedst kan betale sig for dig.

Kontakt os på telefon 48 17 09 16, hvis du har spørgsmål til oliefyr eller gaskedler. Vi yder altid en professionel assistance.​​

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook

Kontakt os​

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Håndværksmæssig kvalitet og faglig stolthed

Vi har mange års erfaring inden for vand og varme. For os er ingen opgave for lille eller for stor, og vi kører rundt til blandt andet Allerød, Birkerød og Hillerød. Bliv kontaktet i dag af COMO Varmeteknik, og få et godt tilbud på VVS-arbejde.

Kontaktoplysninger​

​Como Varmeteknik 

Skovmosen 15 
​3450 Allerød

Tlf.: 48 17 09 16
E-mail: como@adslhome.dk
CVR: 15250909

Hvorfor vælge os?

VVS-arbejde siden 1991

Prisgaranti på alle opgaver

Dækket af Dansk VVS Garantiordning

Kvalitetsbevidste og professionelle

Dækker hele sjælland

Landsdækkende garanti

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejde.

Læs mere om garantiordningen