Køkkener​

COMO Varmeteknik leverer, monterer og reparerer alt i vand og afløb i dit køkken. Skal du have installeret en cooker med kogende vand, eller skal afløbsrørene under vasken udskiftes, så klarer vi opgaven med det samme. Et køkken er fyldt med forskellige installationer og udstyr, og det kan være et virvar for en, der ikke er professionel, at få styr på det hele.

Altid den bedste kvalitet​

Som autoriseret VVS-installatør kan vi opsætte det nye, udskifte det gamle og reparere alt det slidte, så alle installationerne i dit køkken fungerer korrekt og holder i de mange år, der kommer. Vi arbejder altid målbevidst og effektivt og med fokus på kvaliteten, så du er sikret den bedste, billigste og mest holdbare løsning.​

Står du med et akut problem i køkkenet, rykker vi selvfølgelig hurtigt ud og udbedrer det med det samme, før skaden udvikler sig til en stor og dyr omkostning. Med vores mange års erfaring og store kendskab til alle køkkenets installationer, er du altid sikret en professionel assistance med fokus på netop dit hjem og dine rørproblemer.

Kontakt os på telefon 48 17 09 16, hvis du har brug for vores hjælp eller har spørgsmål til en konkret opgave.​​

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook

Kontakt os​

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Håndværksmæssig kvalitet og faglig stolthed

Vi har mange års erfaring inden for vand og varme. For os er ingen opgave for lille eller for stor, og vi kører rundt til blandt andet Allerød, Birkerød og Hillerød. Bliv kontaktet i dag af COMO Varmeteknik, og få et godt tilbud på VVS-arbejde.

Kontaktoplysninger​

​Como Varmeteknik 

Skovmosen 15 
​3450 Allerød

Tlf.: 48 17 09 16
E-mail: como@adslhome.dk
CVR: 15250909

Landsdækkende garanti

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejde.

Læs mere om garantiordningen