Gulvvarme installeres i hele huset

​​COMO Varmeteknik i Allerød nær Birkerød og Hillerød tilbyder også gulvvarme. Alt efter hvilken opgave og løsning du er ude efter, installerer vi enkelt- eller flere zoners gulvvarme i køkkenet, på badeværelset, ja i hele huset. 

Vi har mange års erfaring i at klare opgaver inden for gulvvarme og sætter en stor ære i, at klare vores arbejde professionelt og kvalitetsbevidst. På den måde føler du som vores kunde dig sikker og tryg i at vi udfører vores arbejde ordentligt.

Vi har gulvvarme til alle typer gulve

​Vi tilbyder forskellige gulvvarmesystemer alt efter, hvad der passer til netop den løsning du har valgt. Vi står naturligvis til rådighed med vedledning og rådgivning, så du er helt sikker på, at den rigtige løsning bliver valgt. 

Gulvvarme kan installeres under alle slags gulve, så vi er sikre på at vi har løsningen for dig, som drømmer om varme gulve, men ikke er helt sikker på, om det kan lade sig gøre.

​Få et uforpligtende tilbud i dag

​Skulle du være interesseret i at høre mere om gulvvarme hos os, så er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 48 17 09 16 eller sende os en e-email på como@adslhome.dk, og vi vil bestræbe os på at besvare den så hurtigt som muligt.

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook

Kontakt os​

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Håndværksmæssig kvalitet og faglig stolthed

Vi har mange års erfaring inden for vand og varme. For os er ingen opgave for lille eller for stor, og vi kører rundt til blandt andet Allerød, Birkerød og Hillerød. Bliv kontaktet i dag af COMO Varmeteknik, og få et godt tilbud på VVS-arbejde.

Kontaktoplysninger​

​Como Varmeteknik 

Skovmosen 15 
​3450 Allerød

Tlf.: 48 17 09 16
E-mail: como@adslhome.dk
CVR: 15250909

Hvorfor vælge os?

VVS-arbejde siden 1991

Prisgaranti på alle opgaver

Dækket af Dansk VVS Garantiordning

Kvalitetsbevidste og professionelle

Dækker hele sjælland

Landsdækkende garanti

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejde.

Læs mere om garantiordningen