Fjernvarme​

Fjernvarme er billigere at varme en bolig op med end olie, gas eller elvarme. Så vil du spare på varmeregningen eller er forpligtet til at koble dig på fjernvarme, så kontakt COMO Varmeteknik – vi klarer opgaven for dig.

Når rørene til fjernvarme er lagt ind i dit hus, sørger vi for at installere en mindre varmecentral i dit hjem med alle tilhørende rør og installationer.

Løbende service på varmecentral​

Vi tilbyder også løbende service og reparation af din varmecentral. Centralen bør efterses en gang om året, og som autoriseret VVS-installatør kan vi kontrollere, at anlægget kører, som det skal. Filtrene på fjernvarmerørene skal renses og anoden i varmvandsbeholderen skal kontrolleres eller udskiftes for at beskytte mod tæring.​

Vi har stor erfaring med fjernvarme og deler gerne ud af vores ekspertise, hvis du har spørgsmål eller mangler råd til installation af fjernvarme i din bolig.

Kontakt os på telefon 48 17 09 16, så er vi på pletten med professionel assistance og et arbejde i høj kvalitet nær Allerød, Birkerød og Hillerød.​

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook

Kontakt os​

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Håndværksmæssig kvalitet og faglig stolthed

Vi har mange års erfaring inden for vand og varme. For os er ingen opgave for lille eller for stor, og vi kører rundt til blandt andet Allerød, Birkerød og Hillerød. Bliv kontaktet i dag af COMO Varmeteknik, og få et godt tilbud på VVS-arbejde.

Kontaktoplysninger​

​Como Varmeteknik 

Skovmosen 15 
​3450 Allerød

Tlf.: 48 17 09 16
E-mail: como@adslhome.dk
CVR: 15250909

Hvorfor vælge os?

VVS-arbejde siden 1991

Prisgaranti på alle opgaver

Dækket af Dansk VVS Garantiordning

Kvalitetsbevidste og professionelle

Dækker hele sjælland

Landsdækkende garanti

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejde.

Læs mere om garantiordningen