Ejendomsservice

Hvis du vælger COMO Varmeteknik som din faste samarbejdspartner er din ejendom eller din bolig i trygge hænder. Vi yder ejendomsservice til både private, boligselskaber og ejendomsforeninger.

Fast aftale ved ejendomsservice​

En fast aftale giver et indgående kendskab til din bolig eller din ejendom, så vi med vores ejendomsservice let kan finde frem til, hvor små forbedringer eller udskiftninger, der kan give give store besparelser på din vand- eller varmeregning.

Med vores ejendomsservice er du sikret, at dine vand- og varmeinstallationer bliver tjekket efter og serviceret, og at alle skader eller skavanker bliver opdaget i tide. På den måde bliver omkostningerne ikke større end højst nødvendigt.

Med vores ejendomsservice tilbyder vi blandt andet:

  • ​varmestyring
  • fast vedligeholdelse af vand og sanitet
  • en service på anlæg og automatik
  • renovering af gammelt og installation af nyt
  • Døgnservice til faste kunder, hvis skaden er akut

Synes du, at dit vandforbrug i dit hus eller din virksomhed er for højt, kommer vi også gerne ud og går det hele igennem og finder årsagen og giver et bud på, hvad der kan forbedre det.

Er du interesseret i ejendomsservice i Hillerød & omegn?​

Vil du være en del af vores ejendomsservice, så kontakt os på telefon 48 17 09 16, så vi kan udarbejde et skræddersyet tilbud på netop din ejendom, dit hus eller din virksomhed i Hillerød, Allerød, Birkerød eller omegn.​

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook

Kontakt os​

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Håndværksmæssig kvalitet og faglig stolthed

Vi har mange års erfaring inden for vand og varme. For os er ingen opgave for lille eller for stor, og vi kører rundt til blandt andet Allerød, Birkerød og Hillerød. Bliv kontaktet i dag af COMO Varmeteknik, og få et godt tilbud på VVS-arbejde.

Kontaktoplysninger​

​Como Varmeteknik 

Skovmosen 15 
​3450 Allerød

Tlf.: 48 17 09 16
E-mail: como@adslhome.dk
CVR: 15250909

Landsdækkende garanti

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejde.

Læs mere om garantiordningen