Blikkenslager udfører professionelt blikarbejde​

​Hos COMO Varmeteknik udfører vi alle former for blikarbejde i Allerød, Hillerød, Birkerød og omegn, og vi tager både store og små opgaver ind. ​

Hvad enten det er nye tagrender, zinkkanter, skorstensinddækning, beklædning af kviste eller facaderenovering, der skal laves, klarer vores blikkenslager opgaven hurtigt, effektivt og med et solidt håndværk.

Alt arbejde i blik, zink eller kobber er langtidsholdbart og vedligeholdelsesfrit. Vores blikkenslager sørger for, at det endelige resultat bliver smukt udført, så det eneste, du skal tænke på, er, at nyde det flotte resultat.

Råd og vejledning af kompetent blikkenslager

Zink og kobber er et materiale, der kommer i mange forskellige farver og nuancer. Med vores mange års erfaring som blikkenslager og ekspertise i arbejdet med blik, kan vi hjælpe og vejlede dig til det helt rigtige valg, så det harmonerer med resten af huset eller bygningen og med dine ønsker og behov. 

Vores blikkenslager giver gerne en vurdering af, hvorvidt der skal repareres på det nuværende, eller om det skal skiftes ud med nyt. 

Kontakt os i dag

Du er velkommen til at kontakte vores blikkenslager på telefon 48 17 09 16 for et uforpligtende tilbud, eller hvis du har spørgsmål til en konkret opgave. Du kan også sende os en e-mail på como@adslhome.dk og vi vender så hurtigt som muligt tilbage til dig. Vi kører i Allerød, Hillerød, Birkerød med flere - så hold dig ikke tilbage.​​

​★ ★ ★ ★ ★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 9 anmeldelser på Facebook

Kontakt os​

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Håndværksmæssig kvalitet og faglig stolthed

Vi har mange års erfaring inden for vand og varme. For os er ingen opgave for lille eller for stor, og vi kører rundt til blandt andet Allerød, Birkerød og Hillerød. Bliv kontaktet i dag af COMO Varmeteknik, og få et godt tilbud på VVS-arbejde.

Kontaktoplysninger​

​Como Varmeteknik 

Skovmosen 15 
​3450 Allerød

Tlf.: 48 17 09 16
E-mail: como@adslhome.dk
CVR: 15250909

Hvorfor vælge os?

VVS-arbejde siden 1991

Prisgaranti på alle opgaver

Dækket af Dansk VVS Garantiordning

Kvalitetsbevidste og professionelle

Dækker hele sjælland

Landsdækkende garanti

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejde.

Læs mere om garantiordningen